Υπάρχουν πολλά είδη φυτών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση σε εστιατόρια για να ενισχύσουν την αισθητική του χώρου και να δημιουργήσουν μια πιο φιλόξενη ατμόσφαιρα. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν:

Φτέρες: Τα φυτά αυτά είναι ιδανικά για τη δημιουργία μιας τροπικής ατμόσφαιρας ή μιας ατμόσφαιρας που μοιάζει με ζούγκλα και είναι επίσης γνωστό ότι είναι καλά στον καθαρισμό του αέρα. Σχετικά προϊόντα μπορείτε να βρείτε στην κατηγορία “Βοηθητικά, Θάμνοι, Κισσοί“.

Παχύφυτα: Είναι γνωστά για τα μοναδικά τους σχήματα και υφές. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία μιας σύγχρονης και μοντέρνας εμφάνισης.

Βότανα: Μερικά δημοφιλή βότανα για χρήση σε εστιατόρια περιλαμβάνουν το βασιλικό, το θυμάρι και το δεντρολίβανο. Δεν παρέχουν μόνο ένα ευχάριστο άρωμα, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως συστατικά σε πιάτα.

Οπωροφόρα: Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε ένα μικρό αλλά πανέμορφο μανταρίνι ύψους 115 εκατοστών αλλά και τον κωδικό 3792 ο οποίος προτιμάται στον κλάδο της εστίασης.

Κισσός: Ο κισσός είναι ένα φυτό που ελίσσεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια πλούσια και φυσική εμφάνιση. Είναι επίσης εξαιρετικό για την κάλυψη τοίχων ή για κρέμασμα σε καλάθια. Στην περίπτωση που θέλετε τεχνητό κισσό θα σας προτείναμε τον κωδικό 3002 Μονστέρα Κισσός 154 φύλλα 97 εκ

Μπεγόνιες: Οι μπεγόνιες είναι γνωστές για τα μεγάλα, εντυπωσιακά φύλλα και τα ζωηρά λουλούδια τους. Είναι ιδανικές για να προσθέσετε ένα έντονο χρώμα στο χώρο του εστιατορίου.

Φυσικά, σε αντίθεση με τα τεχνητά φυτά μας, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα περισσότερα από τα αληθινά φυτά χρειάζονται επαρκή φωτισμό, νερό και θερμοκρασία για να επιβιώσουν και επίσης να διασφαλίσετε ότι τα φυτά δεν είναι τοξικά ή δηλητηριώδη σε περίπτωση που καταποθούν κατά λάθος. Είναι πάντα καλό να συμβουλεύεστε ειδικούς, όπως κηπουρούς ή βοτανολόγους, πριν οριστικοποιήσετε την επιλογή των φυτών ή το γούστο σας και τις προτάσεις μας στην περίπτωση που θέλετε τεχνητά φυτά.

el