“Σσσς… είναι ψεύτικα!!!” — Laira Φυτά του Κόσμου.

Η διακόσμηση επηρεάζει τη ψυχολογία του ασθενή αλλά και του

ιατρικού προσωπικού

Ο χώρος υποδοχής σε ένα ιατροδιαγνωστικό κέντρο παίζει μεγάλο ρόλο στο πως θα νιώσει ο ασθενής. Ουδέτεροι τοίχοι και μαραμένα φυτά θα δώσουν την εντύπωση ότι η κλινική δεν προσέχει· όχι μόνο τη διακόσμηση, αλλά ούτε τη ποιότητα των υπηρεσιών της.

Μερικοί λόγοι για να επιλέξετε την

Laira - Φυτά του Κόσμου
Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε ποικιλία τεχνητών φυτών και δέντρων για να ταιριάξετε ανάλογα με τη διαρρύθμιση των χώρων σας και το στυλ των επίπλων σας. Γλαστράκια και φυτά για εσωτερικούς χώρους, τεχνητά δέντρα και κισσοί για πιο πλούσια αίσθηση, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε. Είτε φτιάχνετε ή ανακαινίζετε το ιατροδιαγνωστικό σας κέντρο και θέλετε να προσθέσετε φυτά στους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους είτε θέλετε να ανανεώσετε την υπάρχουσα διακόσμηση, επιλέξτε τα τεχνητά μας φυτά που  φαίνονται τόσο φυσικά ώστε οι πελάτες σας δεν θα είναι σε θέση να αναγνωρίσουν εύκολα εάν είναι αληθινά ή ψεύτικα. Και Προσοχή, …δεν χρειάζονται πότισμα 🙂
Εάν λοιπόν πιστεύετε ότι είναι η ώρα για μια ανανέωση του χώρου σας με χαμηλό κόστος, χωρίς να χρειαστεί να πληρώνετε κάθε χρόνο για να έχετε φυτά, διαλέξτε την εταιρία που εξειδικεύεται ακριβώς σε αυτό.