“Σσσς… είναι ψεύτικα!!!” — Laira Φυτά του Κόσμου.

Καφετέριες

Café-Bar

Είτε θέλετε τεχνητά φυτά για τον εσωτερικό χώρο στη καφετέρια σας είτε για το bar, έχουμε τη λύση.

Κάντε τους πελάτες σας να νιώσουν οικεία πλησιάζοντας το μπαρ για να παραγγείλουν το καφέ τους. Μερικά γλαστράκια με τεχνητά φυτά στα ξύλινα ράφια πίσω από τον μπαρίστα που ετοιμάζει τις παραγγελίες θα δώσουν μια ωραία αίσθηση στους πελάτες σας. Και ο μπαρίστα δεν θα έχει την έγνοια να ποτίσει ούτε μία γλάστρα γιατί απλά: Δεν χρειάζεται!

Δώστε μια εξωτική αίσθηση στους πελάτες σας κάνοντάς τους να ονειροπολήσουν διακοπές σε μέρη που βλέπουν στις ταινίες! Στο laira.gr θα βρείτε ποικιλία σε φοίνικες για να ταξιδέψετε τους πελάτες σας σε τροπικά μέρη! Δε χρειάζεται να ανησυχείτε και να τα φροντίζετε γιατί πολύ απλά τα τεχνητά δέντρα και φυτά μας είναι ανθεκτικά και δεν χρειάζονται συντήρηση.

Μερικοί λόγοι για να επιλέξετε την

Laira - Φυτά του Κόσμου
Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε ποικιλία τεχνητών φυτών και δέντρων για να ταιριάξετε ανάλογα με τη διαρρύθμιση των χώρων σας και το στυλ των επίπλων σας. Γλαστράκια και φυτά για εσωτερικούς χώρους, τεχνητά δέντρα και κισσοί για πιο πλούσια αίσθηση, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε. Είτε φτιάχνετε ή ανακαινίζετε την καφετέρια ή το bar σας και θέλετε να προσθέσετε φυτά στους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους είτε θέλετε να ανανεώσετε την υπάρχουσα διακόσμηση, επιλέξτε τα τεχνητά μας φυτά που  φαίνονται τόσο φυσικά ώστε οι πελάτες σας δεν θα είναι σε θέση να αναγνωρίσουν εύκολα εάν είναι αληθινά ή ψεύτικα. Και Προσοχή, …δεν χρειάζονται πότισμα 🙂
Εάν λοιπόν πιστεύετε ότι είναι η ώρα για μια ανανέωση του χώρου σας με χαμηλό κόστος, χωρίς να χρειαστεί να πληρώνετε κάθε χρόνο για να έχετε φυτά, διαλέξτε την εταιρία που εξειδικεύεται ακριβώς σε αυτό.