“Σσσς… είναι ψεύτικα!!!” — Laira Φυτά του Κόσμου.

Μηδενίστε το κόστος συντήρησης

και βελτιώστε την αισθητική εικόνα στο ξενοδοχείο σας
Μια ξενοδοχειακή μονάδα έχει μεγάλο κόστος διακόσμησης και συντήρησης. Μειώστε και τα δύο επιλέγοντας να διακοσμήσετε τη ρεσεψιόν και τους διαδρόμους του ξενοδοχείου σας με τεχνητά φυτά. Χωρίς συνεχή έξοδα για λιπάσματα, πότισμα, κλάδεμα τα τεχνητά φυτά είναι ότι πιο κατάλληλο για να ζωντανέψουν τη ξενοδοχειακή σας μονάδα. !

Μερικοί λόγοι για να επιλέξετε την

Laira - Φυτά του Κόσμου
Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε ποικιλία τεχνητών φυτών και δέντρων για να ταιριάξετε ανάλογα με τη διαρρύθμιση των χώρων σας και το στυλ των επίπλων σας. Γλαστράκια και φυτά για εσωτερικούς χώρους, τεχνητά δέντρα και κισσοί για πιο πλούσια αίσθηση, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε. Είτε φτιάχνετε ή ανακαινίζετε μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα και θέλετε να προσθέσετε φυτά στους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους είτε θέλετε να ανανεώσετε την υπάρχουσα διακόσμηση, επιλέξτε τα τεχνητά μας φυτά που  φαίνονται τόσο φυσικά ώστε οι πελάτες σας δεν θα είναι σε θέση να αναγνωρίσουν εύκολα εάν είναι αληθινά ή ψεύτικα. Προσοχή, …δεν χρειάζονται πότισμα 🙂
Εάν λοιπόν πιστεύετε ότι είναι η ώρα για μια ανανέωση του χώρου σας με χαμηλό κόστος, χωρίς να χρειαστεί να πληρώνετε κάθε χρόνο για να έχετε φυτά, διαλέξτε την εταιρία που εξειδικεύεται ακριβώς σε αυτό.