Προτιμάτε κάτι σε τροπικό ή μεσογειακό;

Διακοσμήστε το χώρο σας όπως ακριβώς το επιθυμείτε

​Φτιάχνετε το νέο σας γραφείο ή θέλετε απλώς να προσθέσετε κάτι στο σαλόνι του σπιτιού σας για ανανέωση; Μια νότα πράσινου είναι πάντα μια ευχάριστη πινελιά διακόσμησης σε κάθε χώρο. Εάν θα σας άρεσαν μερικές γλάστρες με φυτά στο χώρο σας αλλά δεν έχετε το χρόνο ή τη διάθεση να τα καλλωπίζεται, η λύση που προτείνουμε είναι τα τεχνητά φυτά.

Σύμφωνα με έρευνες η οπτική επαφή με φυτά μπορεί να ξεκουράσει το μυαλό, ακόμα και να αυξήσει τη παραγωγικότητα στον εργασιακό χώρο! Έγινε σύγκριση στην απόδοση υπαλλήλων γραφείου όταν έχουν απέναντί τους παράθυρο που βλέπει σε κτίρια ή τσιμεντένιους χώρους και όταν έχουν έξω από το παράθυρό τους πράσινο τοπίο. Οι εργαζόμενοι που είχαν τη δυνατότητα να κάνουν μικρά διαλείμματα και να απολαμβάνουν φυτά ή δέντρα από το παράθυρό τους, βρέθηκαν να έχουν αυξημένη διάθεση για να φέρουν εις πέρας την εργασία τους.

Σκεφτείτε να βάλετε στο κέντρο του lunchroom της εταιρείας σας ένα κομψό τεχνητό φοίνικα ή να τοποθετήσετε ένα τεχνητό σφένδαμο (πλατάνι) στην αίθουσα αναμονής του ιατροδιαγνωστικού σας κέντρου.
Τα τεχνητά φυτά μπορείτε να τα βρείτε σε ποικιλία ειδών, μεγεθών και χρωμάτων, όπως ακριβώς και τα αληθινά.

Ρίξτε μια ματιά στα διαθέσιμα προϊόντα μας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!​​