Διακόσμηστε το χω΄ρο σας, μια και για πάντα — Κατάλληλα για καφέ σας

Αφήστε το πάνω μας
Προτάσεις διακόσμησης με τεχνητά φυτά!

Στείλτε μας κάποιες φωτογραφίες από το χώρο που θέλετε να διακοσμήσετε μέσω Viber (698 391 0726), ώστε να σας προτείνουμε εμείς τα φυτά που ταιριάζουν στον χώρο σας στην τιμή που θέλετε. Το έχουμε ξανακάνει…! 🙂

Στείλτε μας email στο hello@laira.gr

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς αποστέλλονται στο χώρο μου τα φυτά;

Με μεταφορικές εταιρείες ή couriers (ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Courier ή ACS), ανάλογα με την περιοχή σας και το κόστος αποστολής το οποίο επιβαρύνεται ο πελάτης και είναι περίπου 6,8€ + ΦΠΑ για φυτά ή δέματα κάτω των 10 κιλών και κάτω του 1,5 μέτρου

Ποια είναι η Τιμολογιακή Πολιτική μας

Προσπαθούμε να κρατάμε τις τιμές στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα με απευθείας εισαγωγές containers από τα μεγαλύτερα εργοστάσια τεχνητών φυτών στον κόσμο αφομοιώνοντας στο έπακρο τις αυξήσεις στα μεταφορικά έξοδα, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή τιμή για τους πελάτες μας

Τα φυτά είναι κατάλληλα για εξωτερικό χώρο;

Υπάρχουν κάποια φυτά που είναι πιο ανθεκτικά αλλά και ειδικά φυτά (συνήθως φοίνικες εξωτερικού χώρου μεγάλου μεγέθους) με ειδική επεξεργασία για καλύτερη αντοχή σε εξωτερικούς χώρους. Παρόλο αυτά όπως και ένα αυτοκίνητο χάνει το χρώμα του από τον ήλιο έτσι και τα φυτά δεν έχουν τις αντοχές όπου θα είχαν σε εσωτερικό χώρο. Πελάτες μας αναφέρουν κάποια χρόνια και περίπου από 2-5 ανάλογα τις συνθήκες. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης από την LAIRA Φυτά του Κόσμου;

Μόνο στον νομό Πιερίας και κατόπιν συνεννόησης και σχετικής χρέωσης.

Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής προϊόντος;

Ναι, μέσα σε διάστημα ενός μήνα από την παραλαβή, με έξοδα αποστολής του πελάτη εκτός και εάν έχει συμφωνηθεί κάτι άλλο.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Με πιστωτικές κάρτες και με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης: AlphaBank IBAN GR5801408410841002002003766 | Χατζηλάμπρου Ευάγγελος

Πώς τοποθετούνται τα φυτά. Υπάρχουν οδηγίες;

Σε άδεια γλάστρα στηρίζουμε το φυτό με οτιδήποτε υλικό έχουμε (χαρτόνια, πλαστικό περιτύλιγμα, κτλ) και/ή με χαλίκι. Εάν επιθυμείτε, το λευκό διακοσμητικό χαλίκι δείχνει όμορφα σαν τελευταία στρώση πάνω – πάνω στη γλάστρα.

Υπάρχει αντιπροσώπευση από συνεργάτη σε άλλες περιοχές της Ελλάδος

Όχι, προς το παρόν. Είμαστε σε αναζήτηση συνεργατών σε κάποιες περιοχές της Ελλάδος. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

LAIRA ®

Φυτά Εσωτερικού χώρου

TOP 10

Τα καλύτερα σε ΠωλήσειςΤΕΧΝΗΤΑ ΦΥΤΑΚολεξιόν 2022-23

ΓΛΑΣΤΡΕΣ & ΚΑΣΠΩ

TOP 10

Μεγάλες γλάστρες εξωτερικού χώρου

Ο μετασχηματισμός εξωτερικών χώρων με φυτά και λουλούδια αυξάνει την ελκυστικότητα ακόμη και του πεζοδρομίου σας και συμβάλλει ακόμη και στη βελτίωση της διάθεσης των ανθρώπων. Το πράσινο ζωντανεύει από το μπαλκόνι, έως το κατάστρωμα ενός πλοίου ή και την είσοδό σας και δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη αίσθηση. Αλλά πρώτα, θα πρέπει να βρείτε μια κατάλληλη γλάστρα για να στεγάσετε τα φυτά σας. Μια επιλογή που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας μπορεί να είναι πρόκληση.

Είτε έχετε εστιατόριο είτε οποιοδήποτε άλλο επαγγελματικό χώρο, θα χρειαστείτε μεγάλες γλάστρες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κυρίως ως εργαλείο για τη δημιουργία ενός πιο φιλόξενου χώρου και για την καλύτερη αισθητική του χώρου σας. Αυτού του είδους τα κασπώ, χρησιμοποιούνται τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους, και μπορεί κανείς να τις βρει ακόμη και σε ρετιρέ, πισίνες, beach bars, εμπορικοί χώροι, κήποι, πάρκα, ενυδρεία, μουσεία, κτλ.  Οι μεγάλες υπαίθριες γλάστρες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε τους ανθρώπους τονίζοντας την είσοδο του επαγγελματικού σας χώρου. Επίσης, μια μεγάλη γλάστρα, λόγω του βάρους και του μεγέθους της, είναι δύσκολο να αφαιρεθεί και αδύνατο να κλαπεί σε σύγκριση με τις μικρές γλάστρες.

Δείτε κάποιες από τις επιλογές που έχετε με βάση το υλικό, τον σχεδιασμό και την ανθεκτικότητα.

 

el