Με μεταφορικές εταιρείες ή couriers (ταχυμεταφορείς ΕΛΤΑ Courier ή ACS), ανάλογα με την περιοχή σας και το κόστος αποστολής το οποίο επιβαρύνεται ο πελάτης και είναι περίπου 6€ για φυτά ή δέματα κάτω των 10 κιλών και κάτω του 1,5 μέτρου

Υπάρχουν ειδικά φυτά συνήθως φοίνικες εξωτερικού χώρου μεγάλου μεγέθους με ειδική επεξεργασία για καλύτερη αντοχή σε εξωτερικούς χώρους. Παρόλο αυτά σε εσωτερικό χώρο διατηρούνται καλύτερα. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης: AlphaBank IBAN GR5801408410841002002003766 | Χατζηλάμπρου Ευάγγελος

Ναι, μέσα σε διάστημα ενός μήνα, χωρίς το φυτό να έχει ανοιχτεί

Όχι προς το παρόν. Είμαστε σε αναζήτηση συνεργατών σε κάποιες περιοχές της Ελλάδος. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Σε άδεια γλάστρα στηρίζουμε το φυτό με οτιδήποτε υλικό έχουμε (χαρτόνια, πλαστικό περιτύλιγμα, κτλ) και/ή με χαλίκι. Εάν επιθυμείτε, το λευκό διακοσμητικό χαλίκι δείχνει όμορφα σαν τελευταία στρώση πάνω – πάνω στην γλάστρα.

Είμαστε σε διαδικασία ανανέωσης του site ώστε να μπορούμε να πουλάμε και λιανικής σύντομα. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Still question?

Fill the form to ask you more questions, our suppoters will respone as soon as possible.