Τρόποι Αποστολής & Παραλαβής

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται για όλη την Ελλάδα μέσω συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών και ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier ή ACS Courier, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών συνήθως από τη στιγμή της παραγγελίας. Επιπλέον, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το φυσικό μας κατάστημα, χωρίς άλλη επιβάρυνση.

Το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται για

► ΔΕΜΑΤΑ ύψους έως 150 εκατοστά:
Οι αποστολές γίνονται ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ με ΕΛΤΑ Courier με κόστος από
– 4,26€ + ΦΠΑ για δέματα ογκομετρικού βάρους λιγότερου των 5 κιλών και
– 7,62€ + ΦΠΑ ανά δέμα βάρους έως 10 κιλά ογκομετρικά.

► ΔΕΜΑΤΑ μεγαλύτερα των 150 εκατοστών:
– Για ΑΤΤΙΚΗ οι παραδόσεις γίνονται στον Ταύρο https://pixl.link/VRP (Μεταφορική Καραγιαννίδης). Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής στη διεύθυνση του πελάτη κατόπιν συνεννόησης.
– Για την ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ με τις κατά τόπους μεταφορικές εταιρίες.

Παρόλο που έχουμε λάβει κάθε μέριμνα για την ενημέρωσή σας για τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή και πάλι εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο προκειμένου να σας ενημερώσει για το χρόνο νέας παραλαβής του προϊόντος που επιλέξατε και είναι σε προσωρινή έλλειψη. Εάν το προϊόν που επιλέξατε εκ παραδρομής δεν ανακοινωθεί από εμάς ότι βρίσκεται σε μόνιμη έλλειψη ή κατάργηση τότε και πάλι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε για την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στη διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά, δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις τελωνείων, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης – εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.

Πληροφορίες: 698 391 0726 (Ευάγγελος Χ”λάμπρου)

 

EnglishΕλληνικά