Διακόσμηστε το χω΄ρο σας, μια και για πάντα — Κατάλληλα για καφέ σας

Αφήστε το πάνω μας
Προτάσεις διακόσμησης με τεχνητά φυτά!

Στείλτε μας κάποιες φωτογραφίες από το χώρο που θέλετε να διακοσμήσετε μέσω Viber (698 391 0726), ώστε να σας προτείνουμε εμείς τα φυτά που ταιριάζουν στον χώρο σας στην τιμή που θέλετε. Το έχουμε ξανακάνει…! 🙂

Στείλτε μας email στο hello@laira.gr

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς αποστέλλονται στο χώρο μου τα φυτά;

Με μεταφορικές εταιρείες ή couriers (ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Courier ή ACS), ανάλογα με την περιοχή σας και το κόστος αποστολής το οποίο επιβαρύνεται ο πελάτης και είναι περίπου 6,8€ + ΦΠΑ για φυτά ή δέματα κάτω των 10 κιλών και κάτω του 1,5 μέτρου

Ποια είναι η Τιμολογιακή Πολιτική μας

Προσπαθούμε να κρατάμε τις τιμές στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα με απευθείας εισαγωγές containers από τα μεγαλύτερα εργοστάσια τεχνητών φυτών στον κόσμο αφομοιώνοντας στο έπακρο τις αυξήσεις στα μεταφορικά έξοδα, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή τιμή για τους πελάτες μας

Τα φυτά είναι κατάλληλα για εξωτερικό χώρο;

Υπάρχουν κάποια φυτά που είναι πιο ανθεκτικά αλλά και ειδικά φυτά (συνήθως φοίνικες εξωτερικού χώρου μεγάλου μεγέθους) με ειδική επεξεργασία για καλύτερη αντοχή σε εξωτερικούς χώρους. Παρόλο αυτά όπως και ένα αυτοκίνητο χάνει το χρώμα του από τον ήλιο έτσι και τα φυτά δεν έχουν τις αντοχές όπου θα είχαν σε εσωτερικό χώρο. Πελάτες μας αναφέρουν κάποια χρόνια και περίπου από 2-5 ανάλογα τις συνθήκες. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης από την LAIRA Φυτά του Κόσμου;

Μόνο στον νομό Πιερίας και κατόπιν συνεννόησης και σχετικής χρέωσης.

Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής προϊόντος;

Ναι, μέσα σε διάστημα ενός μήνα από την παραλαβή, με έξοδα αποστολής του πελάτη εκτός και εάν έχει συμφωνηθεί κάτι άλλο.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Με πιστωτικές κάρτες και με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης: AlphaBank IBAN GR5801408410841002002003766 | Χατζηλάμπρου Ευάγγελος

Πώς τοποθετούνται τα φυτά. Υπάρχουν οδηγίες;

Σε άδεια γλάστρα στηρίζουμε το φυτό με οτιδήποτε υλικό έχουμε (χαρτόνια, πλαστικό περιτύλιγμα, κτλ) και/ή με χαλίκι. Εάν επιθυμείτε, το λευκό διακοσμητικό χαλίκι δείχνει όμορφα σαν τελευταία στρώση πάνω – πάνω στη γλάστρα.

Υπάρχει αντιπροσώπευση από συνεργάτη σε άλλες περιοχές της Ελλάδος

Όχι, προς το παρόν. Είμαστε σε αναζήτηση συνεργατών σε κάποιες περιοχές της Ελλάδος. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

LAIRA ®

Φυτά Εσωτερικού χώρου

TOP 10

Τα καλύτερα σε ΠωλήσειςΤΕΧΝΗΤΑ ΦΥΤΑΚολεξιόν 2022-23

ΓΛΑΣΤΡΕΣ & ΚΑΣΠΩ

TOP 10

Α. Κατάθεση σε Alpha Bank

Πληρώστε μέσω κατάθεσης από το web banking την τράπεζά σας στον λογαριασμό μας στην Alpha Bank
GR5801408410841002002003766
Χ”ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Δ. Πληρωμή με Δόσεις (Klarna)

B. Κατάθεση με επιβεβαίωση (προτείνεται)

Παρακαλώ καταχωρήστε την παραγγελία σας χωρίς να πληρώσετε. Θα χρειαστεί αυτό το βήμα ώστε να επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων σας, τις ελάχιστες ποσότητες προϊόντων ή της ελάχιστης αξίας παραγγελίας, όπως και τον τρόπο και το κόστος αποστολής.

Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς αποστολή θα ενημερωθείτε σχετικά ώστε να προχωρήσετε σε κατάθεση.

► ΔΕΜΑΤΑ ύψους έως 150 εκατοστά:
Οι αποστολές γίνονται ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ με ΕΛΤΑ Courier με κόστος από
• 4,26€ + ΦΠΑ για δέματα ογκομετρικού βάρους λιγότερου των 5 κιλών και
• 7,62€ + ΦΠΑ ανά δέμα βάρους έως 10 κιλά ογκομετρικά.

► ΔΕΜΑΤΑ μεγαλύτερα των 150 εκατοστών:
• Για ΑΤΤΙΚΗ οι παραδόσεις γίνονται στον Ταύρο https://pixl.link/VRP (Μεταφορική Καραγιαννίδης). Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής στη διεύθυνση του πελάτη κατόπιν συνεννόησης.
• Για την ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ με τις κατά τόπους μεταφορικές εταιρίες.

Πληροφορίες: 698 391 0726 (Ευάγγελος Χ”λάμπρου)

Γ. Έξυπνη Πληρωμή (Smart Checkout)

Πληρώστε μέσω της κάρτα σας ή του Google Pay ή μέσω IRIS Online Payments χωρίς τραπεζικά έξοδα μέσω της Τράπεζας σας. Η έξυπνη πληρωμή Smart Checkout σας δίνει την ευκαιρία να πληρώσετε με 24 διαφορετικούς τρόπους (από κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας μέχρι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες  όπως Visa, Mastercard, Diners, American Express, κλπ, digital wallets όπως το Apple Pay, και το Google Pay και εναλλακτικές μεθόδους πληρωμής όπως το PayPal)

* Υποστηριζόμενες Τράπεζες: Alpha bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς

 

el